Wat brengt de truffel?

Maak contact met de diepte van je wortels en laat je hart openen.

Scroll verder

Het plantmedicijn de truffel kan je helpen om meer in contact te komen met je eigen wortels. Het activeert je creativiteit, maakt je helder, verruimt je bewustzijn en het ervaren van non-dualiteit. De truffel brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je in essentie bent. Het helpt je bij persoonlijke processen en transformatie.

De truffel helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen, die van invloed zijn op je dagelijks functioneren. Vaak zitten daar onverwerkte emoties en beperkte overtuigingen opgeslagen, maar ook mooie liefdevolle kwaliteiten die geen ruimte vinden in je dagelijkse leven. Wie ben ik nu werkelijk? Door onbewuste lagen meer bewust te laten worden komt er een gevoel van bevrijding. Dit kan mooi en soms pittig zijn, waardoor het erg belangrijk is dat er een goede bedding is en support om je hierin te kunnen begeleiden. Om een veilige reis te kunnen maken waarin je jezelf op diepere lagen mag ontmoeten. Vanuit de liefde van de truffel en de liefde van een veilige bedding, zul je verbaasd staan hoe makkelijk en stromend dit proces gaat.

De truffel geeft gronding, inzicht, bewustzijn, opent je hart, en laat je de schoonheid van het leven ervaren.

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

Het plantmedicijn, de truffel, kan je helpen om meer in contact te komen met je eigen wortels. Het activeert je creativiteit, maakt je helder, verruimt je bewustzijn en helpt je bij het ervaren van non-dualiteit. De truffel brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. Het ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen en opent je hart.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, wat een gevoel van bevrijding kan geven. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je tijdens dit proces te begeleiden.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen stroomt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie beginnen we met chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacaoceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magische truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.