Voor- en natraject

Scroll verder

Rebalancing

Arjan en Marleen zijn allebei Rebalancers. Bij een voor- en natraject kun je kiezen voor Rebalancing-sessies. Met Rebalancing kun je van tevoren je thema onderzoeken, verhelderen en verdiepen, en/of alvast ervaren hoe het is om contact te maken met het onderbewuste en hoe je lichaam hiervoor de ingang kan zijn. Dit kan behulpzaam zijn voor je reis. Na je reis kan Rebalancing behulpzaam zijn om je reis te integreren en verder te laten doorwerken. Rebalancing is een holistische benadering van lichaamswerk en persoonlijke groei, gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en emoties. Deze unieke methode combineert diepe weefselmassage, ademhalingstechnieken, bewustwording van het lichaam en emotionele en energetische exploratie. Het doel van rebalancing is om spanningen, blokkades en beperkende patronen op te sporen en los te laten, zodat de energie vrijer kan stromen en je een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren.

Zie websites van Arjan en Marleen:
www.arjanwoudt.nl
www.tigiri.nl

Wandelcoaching

Je kunt er ook voor kiezen om voor of na je reis een wandelcoachsessie te boeken. Dan ga je samen met Arjan of Marleen de natuur in om samen te delen, te onderzoeken, te integreren en af te stemmen. Dit past heel mooi bij de Truffel, omdat deze je helpt om je meer te verbinden met de natuur, en zo ook met je eigen natuurlijke systeem. Alles is organisch en met elkaar verbonden.

Prijzen

Rebalancing sessie (90 min)

€90

Wandelcoaching (60 min)

€60

Wandelcoaching (90 min)

€90

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

De truffel kan je helpen om je meer in contact te komen met de mystieke werkelijkheid, je creativiteit te activeren, je bewustzijn te verruimen en non-dualiteit te ervaren. Het brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. De truffel ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, waardoor er een gevoel van bevrijding kan ontstaan. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je te begeleiden tijdens dit proces.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen valt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie doen we chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacao ceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magic truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.