1 op 1 truffelceremonies

Scroll verder

Naast een truffelceremonie in een groep te ervaren, kun je kiezen voor een 1-op-1 truffelceremonie. Dit vindt plaats bij Arjan (Noord-Holland) of bij Marleen (Groningen), of op een locatie die voor jou geschikt is, zoals wij die geschikt achten.

Zodra je innerlijk voorbereid bent, begeleiden we je in een veilige en vertrouwde omgeving. We creëren een heilige ruimte door middel van een sjamanistisch ritueel, waarin we de vier windstreken, moeder aarde en de spirits verwelkomen. Door een combinatie van muziek, stilte, onze stem, lichaamswerk en onze volledige aanwezigheid zorgen we ervoor dat je je volledig kunt richten op jouw persoonlijke reis.

Soms is een groep nog een te grote stap en voel je je veiliger om in een intieme setting je reis te maken. Je kunt ervoor kiezen om bij Marleen of Arjan een voortraject te volgen (zie voor- en natraject).

1 op 1 truffelceremonie (incl. vegetarisch eten)

€350

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

De truffel kan je helpen om je meer in contact te komen met de mystieke werkelijkheid, je creativiteit te activeren, je bewustzijn te verruimen en non-dualiteit te ervaren. Het brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. De truffel ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, waardoor er een gevoel van bevrijding kan ontstaan. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je te begeleiden tijdens dit proces.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen valt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie doen we chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacao ceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magic truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.