Truffelceremonies

Scroll verder

“Onze sjamanistische truffelceremonies vinden plaats op een prachtige locatie in het adembenemende natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. Een betoverende plek met natuurlijke materialen, authentieke vormgeving en een ruimte met twee wanden van glas en openslaande deuren, waardoor de natuur naar binnen stroomt. Het buiten brandende vuur voegt een extra element van warmte en verbondenheid toe.

Voorafgaand aan de ceremonie beginnen we buiten in het veld met een gezamenlijke chi-kung oefening, waardoor we ons lichaam kunnen gronden en ons kunnen verbinden met de omgeving. Vervolgens maken we samen een wandeling over het landgoed, terug naar het vuur, waar we een inspirerende cacaoceremonie zullen ervaren om ons hart te openen voor de truffelceremonie. Zodra we klaar zijn om naar binnen te gaan, creëren we samen een heilige ruimte door middel van een sjamanistisch ritueel. We verwelkomen de vier windstreken, moeder aarde en de spirits, waardoor we een veilige en ondersteunende omgeving creëren voor ons gezamenlijke werk.

Tijdens de truffelceremonie zorgen we voor een veilige bedding met behulp van muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid. We begeleiden de groep op een zorgvuldige en respectvolle manier, zodat iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar eigen unieke reis te maken. Onze truffelceremonies bieden een krachtige gelegenheid om samen met gelijkgestemden te verkennen, te delen en te groeien. Het gezamenlijke veld dat we creëren, versterkt de collectieve ervaring en biedt de mogelijkheid tot diepgaande inzichten, bewustwording en heling.

Klaar om de magie van de truffelceremonie in een groep te ervaren? Sluit je aan bij onze volgende truffelceremonie en laat je meevoeren op een gedeelde reis van transformatie en verbinding. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je plek te reserveren in deze betoverende ervaring.

Truffelceremonie (incl. vegetarisch eten)

€240

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

De truffel kan je helpen om je meer in contact te komen met de mystieke werkelijkheid, je creativiteit te activeren, je bewustzijn te verruimen en non-dualiteit te ervaren. Het brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. De truffel ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, waardoor er een gevoel van bevrijding kan ontstaan. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je te begeleiden tijdens dit proces.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen valt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie doen we chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacao ceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magic truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.