Ervaringen van
onze deelnemers

"Arjan en Marleen zijn een prachtige combi om dit werk te doen omdat ze elkaar aanvullen: Arjan is bedding gevend, een voelbare rots in de branding en Marleen is fijngevoelig, beweeglijk, en zij bewaakt de energie van het veld. Ik heb een prachtige betekenisvolle oerreis in het Oerveld gehad."

Sabine

"Marleen en Arjan creëren een toegankelijke, krachtige en speelse bedding voor de helende werking van de truffels. Authentiek, geaard en afgestemd in de ondersteunende muziekkeuze. De prachtige ceremonie-ruimte, met uitzicht op het houtvuur buiten en het oerveld, draagt bij aan de uitnodigende sfeer en de verbinding met de natuur."

Ellen

"Ik heb bij Marleen en Arjan een intense en magische reis mogen ervaren. Terwijl ze toch echt fysiek voor me zaten, voelde ik hun zachte omhulling en handen op me rug. Ze waren overal om me heen. Zelden zo’n bedding en presence ervaren, waardoor ik mocht vallen, me kon overgeven en gedragen wist. De combi van Marleen’s wervelende vuur en Arjan’s lyrische stroming in de diepte is goud."

Jelke

"Magisch vond ik de plek waar de ceremonie werd gehouden en het was fijn om na de reis te kunnen blijven slapen op deze magische plek. Zo kon ik de reis nog even verder laten zakken. Super vond ik de chi-kung aan het begin van ceremonie van jou Marleen. Heerlijk dat dit buiten was! Tijdens de ceremonie  heb ik genoten van je live muziek Arjan. Ook de stiltes tussendoor waren erg fijn. De persoonlijke ondersteuning van jullie beide tijdens de reis was helemaal kloppend voor mij. De truffel heeft mij op een zachte en liefdevolle manier verder gebracht in mijn proces. Tot een volgende reis!"

Marenka

"Op een prachtige plek in Drenthe omringt door de natuur heb ik al 3 mooie reizen mogen maken, Elke reis weer anders, maar altijd zo fijn en waardevol. Door de liefdevolle en afgestemde begeleiding van Marleen en Arjan kan ik mij overgeven aan mijzelf, ik durf te vallen in de diepte waar ik van alles mag voelen en zien. Telkens precies daar waar ik ben laten de truffels mij reizen. Na een opbouw met chi-kungs om te zakken in mijn lijf en te landen op die plek, is er rauwe cacao bij het vuur om mijn hart te verzachten en meer te openen voor mezelf. De ruimte in de modern omgebouwde boerenschuur voelt al fijn maar door het zorgvuldig in te wijden met elkaar geeft het een veilige en serene sfeer waar ik me al snel thuis voel op mijn eigen matrasje en in de groep. Als het nodig was kwam er een helpende hand. Even een warme en liefdevolle aanraking, waardoor ik een verbindende nabijheid kon voelen. Ik maak de reis alleen maar ik ben niet alleen. Ik voel me dan zo gedragen, door de bedding van de groep, het energetische veld, de Natuur, de Liefde...het Magische van het Leven… En dan na afloop het eten met elkaar wat dan zo goddelijk smaakt, ook daar hebben Arjan en Marleen zoveel liefde en schoonheid in gebracht. Heel dankbaar, zacht en stromend ga ik weer naar huis. Lieverds, Grote Dank!"

Caroline