Een ceremonie boeken

Boek nu jouw truffelceremonie. Na het invullen van je gegevens en keuzes, ontvang je een bevestigingsmail en nemen wij persoonlijk contact met je op.

Verstuurd! Wij nemen snel contact met jou op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Verstuurd! Wij nemen snel contact met jou op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Verstuurd! Wij nemen snel contact met jou op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct contact opnemen?

contact opnemen

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

De truffel kan je helpen om je meer in contact te komen met de mystieke werkelijkheid, je creativiteit te activeren, je bewustzijn te verruimen en non-dualiteit te ervaren. Het brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. De truffel ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, waardoor er een gevoel van bevrijding kan ontstaan. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je te begeleiden tijdens dit proces.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen valt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie doen we chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacao ceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magic truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.

Arjan

Arjan is een ervaren begeleider in truffelceremonies en spiritueel werk. Met zijn diepgaande kennis van sjamanisme en zijn invoelend vermogen creëert hij een veilige en ondersteunende ruimte voor persoonlijke transformatie. Zijn rustige aanwezigheid en zorgzame benadering helpen je om diep in jezelf te duiken en de innerlijke wijsheid te ontdekken.

Marleen

Marleen is een gepassioneerde begeleider in truffelceremonies en innerlijk werk. Met haar intuïtieve gevoeligheid en warme energie begeleidt ze je op een liefdevolle en respectvolle manier tijdens jouw reis. Haar achtergrond in (energetisch) lichaamswerk en sjamanisme zorgt ervoor dat ze jouw proces met volledige aandacht en zorg ondersteunt.