Sjamanistische Truffelceremonies

Ontdek de Helende Kracht van Truffels: Transformeer jouw Innerlijke Wereld Truffels, ook bekend als plantmedicijnen, hebben het potentieel om je diepere verbinding te laten ervaren met jezelf en de wereld om je heen. Ze activeren je creativiteit, verruimen je bewustzijn en nodigen je uit om voorbij je ego-structuren te gaan en te ontdekken wie je werkelijk bent.

Truffelceremonies

1 op 1 truffelceremonies

Voor- en natraject

Ervaar de magie van truffelceremonies te midden van de betoverende schoonheid van het Dwingelderveld

Onze magische truffelceremonies vinden plaats op een prachtige locatie in het natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. Het is een toplocatie met natuurlijke materialen, een prachtige originele vormgeving en een ruimte met twee glazen wanden en openslaande deuren, waardoor de natuur naar binnen stroomt. Het vuur zie je buiten branden.

Een ceremonie boeken

Boek nu jouw truffelceremonie. Na het invullen van je gegevens en keuzes, ontvang je een bevestigingsmail en nemen wij persoonlijk contact met je op.

Verstuurd! Wij nemen snel contact met jou op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct contact opnemen?

contact opnemen

Begeleid naar een innerlijke reis: Een veilige bedding voor jouw truffelervaring

We zullen jullie begeleiden in een veilige omgeving met behulp van muziek, stilte, stem, lichaamswerk en de juiste aanwezigheid. We zorgen ervoor dat jij je reis kunt maken.

Ervaar wat de truffels voor jou kunnen betekenen

Het plantmedicijn, de truffel, kan je helpen om meer in contact te komen met je eigen wortels. Het activeert je creativiteit, maakt je helder, verruimt je bewustzijn en laat je de ervaring van non-dualiteit beleven. De truffel brengt je voorbij je ego-structuren en in je hart, dichter bij wie je werkelijk bent. De truffel ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen en opent je hart.

De truffel helpt je om contact te maken met je onderbewuste lagen

Deze zijn van invloed op je dagelijks functioneren. Vaak zitten daar onverwerkte emoties en beperkte overtuigingen opgeslagen, maar ook mooie liefdevolle kwaliteiten die geen ruimte vinden in je dagelijkse leven.

Verhelder jouw inzicht

Ontdek diepgaande inzichten en onthul verborgen waarheden tijdens onze truffelceremonie die je perspectief op het leven zal veranderen.

Bewustwording en transformatie

Duik diep in je onderbewustzijn en ervaar een transformerende reis die je de kracht geeft om innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling te omarmen.

Hartverwarmende openheid

Laat je hart zich openen voor de liefde, verbinding en schoonheid die het leven te bieden heeft tijdens onze truffelceremonie vol warmte en compassie.

Magie van het leven ontdekken

Laat je betoveren door de magie van het leven terwijl de truffelceremonie je meeneemt op een betekenisvolle reis naar de diepste essentie van het bestaan.

Veel gestelde vragen

Wat kan de truffel voor mij betekenen?

Het plantmedicijn, de truffel, kan je helpen om meer in contact te komen met je eigen wortels. Het activeert je creativiteit, maakt je helder, verruimt je bewustzijn en helpt je bij het ervaren van non-dualiteit. De truffel brengt je voorbij je ego-structuren en dichter bij wie je werkelijk bent. Het ondersteunt persoonlijke processen en transformatie, en helpt je contact te maken met je onderbewuste lagen en opent je hart.

Hoe helpt de truffel bij persoonlijke processen?

De truffel maakt onbewuste lagen meer bewust, wat een gevoel van bevrijding kan geven. Het kan uitdagend maar ook mooi zijn om deze diepere lagen van jezelf te ontmoeten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving om je tijdens dit proces te begeleiden.

Waar vinden jullie truffelceremonies plaats?

Onze magische truffelceremonies vinden plaats in het prachtige natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. We hebben een toplocatie met natuurlijke materialen en een ruimte met twee wanden van glas, waardoor de natuur naar binnen stroomt. Bovendien brandt er een vuur buiten, wat een bijzondere sfeer creëert.

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Voorafgaand aan de ceremonie beginnen we met chi-kung in het veld om in ons lichaam te zakken. Daarna lopen we terug naar het vuur voor een cacaoceremonie om ons hart te openen. Vervolgens begint de truffelceremonie, waarbij we een sjamanistisch ritueel uitvoeren om een heilige ruimte te creëren. We begeleiden je met muziek, stilte, stem, lichaamswerk en onze aanwezigheid, en zorgen ervoor dat je een veilige reis kunt maken.

Wie begeleiden de truffelceremonies?

Onze ceremonies worden begeleid door Arjan en Marleen, beide ervaren Rebalancers en reizigers met verschillende plantmedicijnen. Arjan brengt rust, humor en diepe wijsheid in het veld, terwijl Marleen een warm welkom en een speelse, oervrouwelijke energie biedt. Samen zorgen ze voor een veilige bedding en begeleiden ze je op je reis.

Wat zijn magic truffels en wat doen ze?

Magische truffels, ook bekend als psilocybine truffels, zijn paddenstoelen die de psychoactieve stof psilocybine bevatten. Ze beïnvloeden de serotonine-receptoren in de hersenen en kunnen leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten, emoties en bewustzijn. Ze kunnen hallucinogene ervaringen, verhoogde zintuiglijke waarneming en diepere emotionele ervaringen veroorzaken.

Arjan

Arjan is een ervaren begeleider in truffelceremonies en spiritueel werk. Met zijn diepgaande kennis van sjamanisme en zijn invoelend vermogen creëert hij een veilige en ondersteunende ruimte voor persoonlijke transformatie. Zijn rustige aanwezigheid en zorgzame benadering helpen je om diep in jezelf te duiken en de innerlijke wijsheid te ontdekken.

Marleen

Marleen is een gepassioneerde begeleider in truffelceremonies en innerlijk werk. Met haar intuïtieve gevoeligheid en warme energie begeleidt ze je op een liefdevolle en respectvolle manier tijdens jouw reis. Haar achtergrond in (energetisch) lichaamswerk en sjamanisme zorgt ervoor dat ze jouw proces met volledige aandacht en zorg ondersteunt.